Het afgelopen weekend werd er zomaar ineens een heel leuk pakketje bij mij bezorgd. Ik ben gek op het verrassen van anderen met mijn pakketjes, maar nu werden de rollen eens omgedraaid. Cadeau fietserAl moest ik mijn nieuwe fietscadeautje wel gelijk met hand en tand bewaken, want ik ben niet de enige fietsgek in huis… De titel van dit boek is dan ook perfect gekozen. Én… ik mag het delen met nóg een fietsgek ‘out there’. Hieronder lees je precies wat je daarvoor moet doen!

Een boek met echt alles wat je over fietsen kunt bedenken. En dat is gelijk de kracht van dit boek. Iedereen heeft namelijk wel iets met fietsen. Natuurlijk snap ik dat jij niet kunt stoppen met praten over fietsen. Maar met de feestdagen op komst praat jouw oma het liefst over de buurvrouw, en je schoonmoeder over haar eh… lamsrack. Het boek ‘Fietsgek’ helpt je om daar verandering in te brengen. Hoe ik daar zo bij kom? FietsgekAfgelopen vrijdag zat ik op de bank naar voetbal te kijken. Nee, niet bepaald mijn favoriete bezigheid, maar ik zag mijn vader voor het eerst sinds hij weer terug is uit het ziekenhuis en daar heb ik best iets voor over. We zaten met zijn drietjes op bank. Natuurlijk zat ik lekker in het midden tussen mijn ouders in. Met op mijn schoot… Fietsgek! ‘Zou je nou echt kunnen fietsen op zo’n ouderwetse fiets?’, vroeg mijn vader zich af. ‘Is die oude vrouw echt fietsenmaker’, vroeg mijn moeder zich af. Waarop ik foto’s van de vrouw in het boek naar mijn broertje stuurde die op dat moment nog aan het werk was, als fietsenmaker. Drie wijzende vingers gingen door de pagina’s van het boek. En de voetbalwedstrijd…. die was slechts op de achtergrond aanwezig.

Ik heb dus echt genoten van al die fietsen in dit boek. Fietsen verbindt, dat blijkt maar weer. Fietsgek boekAls je het mij vraagt is dit dan ook hét ideale kerstcadeautje voor iedereen die van mountainbiken, wielrennen, vakantiefietsen… nou ja #allesopdefiets houdt! En guess what, ik mag dit boek ook nog eens cadeau geven aan één andere fietsgek. Wat je daarvoor moet doen? Laat in een reactie op de Facebookpost over dit boek weten aan wie jij dit boek graag cadeau zou geven. Wie verdient er volgens jou wel een beetje fietsliefde met kerst? Ik hoor het graag via de Facebookpagina van Chickfietst!