Ladies Ride Rotterdam

22/09/2019

Ik moest wel even drie keer knipperen met mijn ogen bij deze Ladies Ride…. was dit niet de Ladies Ride van Leontien? Deze ladies ride is anders dan de andere vrouwen fiets events op mijn website, maar daardoor misschien wel mijn favoriet! Op deze dag is namelijk voor vrouwen op alle soorten fietsen. Ofwel, deze tocht is niet alleen voor racefietsers, maar ook voor stadsfietsen, ebikes, en je zou zelfs op je mountainbike kunnen gaan. Als je maar fietst. En dan hoop ik natuurlijk dat de deelneemsters het zo leuk vinden dat ze uiteindelijk veel vaker gaan fietsen, misschien wel op een racefiets. Bij de organisatie lijken ze dat trouwens ook te snappen, want voor de nieuwbakken sportieve fietsers zijn er voorafgaand aan deze ladies ride een aantal gratis fietsclinics. (Klik hier om de eerstvolgende fietsclinic te bekijken).

De recreatieve fietser kan kiezen uit een route van 35 of 65 kilometer. Voor de sportieve fietsers is er een route van 100 kilometer uitgestippeld. Speciaal voor deze dames is een strava segment uitgestippeld waarbij je het op kunt nemen tegen de wereldkampioene wielrennen, Chantal Blaak.

Laat je verrassen door de natuur rondom Rotterdam. Onderweg wordt je verwend met allerlei lekkere hapjes en drankjes. En bij terugkomst is het natuurlijk feest op het Expo Terrein.

PS Bang voor een lekke band? No worries, ook daar is aan gedacht. Onderweg vind je mobiele fietsenwinkels die je helpen.

Klik hier voor meer informatie over deze tocht.

Planning

Datum: