Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Team Chickfietst: Elfstedentocht 2018

mei 21

| €46,20
Elfstedentocht Fiets

In 2018 gaan we weer met een groepje vanuit Team Chickfietst de Fietselfstedentocht fietsen. Deze tocht zal dan plaatsvinden op 21 mei (Tweede Pinksterdag). De inschrijving is pas weer in het najaar geopend, maar ik wil je nu al de gelegenheid geven om aan te geven dat je graag met ons mee wil fietsen. Houd er dan wel rekening mee dat er een verplichte clinic is bij deelname met Team Chickfietst. Daarnaast wil ik volgend jaar graag vaker van tevoren samen fietsen, dus dit moet wel in je agenda passen.

Ben je benieuwd naar wat je ongeveer kunt verwachten, klik dan hier om het blog dat ik na afloop van de Elfstedentocht van 2017 schreef te lezen.

De overige ‘eisen’ voor deelname aan deze tocht zijn:

1. Je kunt je inzetten voor het team en daarvoor eventuele snelheidsrecords etc. die je voor jezelf wil halen aan de kant zetten.
2. Je kunt minimaal 23,5 kilometer gemiddeld fietsen over een afstand van minimaal 100 kilometer. Fiets je veel sneller dan dat, houd er dan rekening mee dat je je aan moet passen aan het team.
3. Je bent gewend om (regelmatig) in een grotere groep te fietsen of je bent van plan dit het komende jaar te gaan doen. Goede rem- en stuurvaardigheden zijn ook gewenst, maar hier besteden we ook nog aandacht aan tijdens de clinic.

Ben je na het lezen van dit bericht nog steeds enthousiast om met ons mee te fietsen? Stuur dan een mailtje naar kim@chickfietst.nl en word alvast lid van Team Chickfietst via deze link! Het maximum aantal deelnemers voor deze groep is acht fietschicks, dus wacht niet te lang.

Deelname aan de Elfstedentocht kost via Chickfietst 21,20 euro (incl. 6% BTW) per persoon, exclusief de kosten voor de clinic. Bij de inschrijving is er sprake van loting, wat wil zeggen dat de deelname pas definitief is als we zijn ingeloot. Je ontvang hier t.z.t. meer informatie over, maar je kunt natuurlijk ook alvast wat meer informatie inwinnen via de website van de Fietselfstedentocht.

Gegevens

Datum:
mei 21
Kosten:
€46,20

Organisator

Telefoon:
0651106799
E-mail:
kim@chickfietst.nl
Website:
www.chickfietst.nl

Locatie

Bolsward

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
css.php

Schrijf je nu in voor de Chickfietst nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de Chickfietst nieuwsbrief!