Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Team Chickfietst: Mountainbike Clinic

22 oktober 2017

| €45,00
TEAM CHICKFIETST

Het is weer tijd voor een Team Chickfietst mountainbike clinic! Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten, lees dan het verslag van de vorige clinics. Ook schreef ik een artikel voor Pedala Magazine met daarin de belangrijkste lessen van de vorige keer.

De clinic wordt dit keer wederom gegeven door trainer Harmen Scholtalbers van de Wielrenschool. De vorige deelneemsters zijn inmiddels al helemaal fan van zijn instructiestijl. De clinic vindt plaats in Hattem. (De exacte locatie volgt nog). Hier beginnen we met allerlei technische oefeningen die iedereen op haar eigen niveau en snelheid kan oefenen. Je hebt dus geen last van de langzamere leerlingen en je wordt ook niet opgejaagd. We gaan ook nog een leuke tocht maken die we onderbreken voor een koffiestop (voor eigen rekening). De start is om 10:00 uur en we eindigen om ongeveer 15:00 uur ook weer.

Je kunt de clinic boeken via de webshop van de Wielrenschool. Klik hier voor de directe link. Deze clinic gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Alleen bij code geel of hoger zal de clinic niet doorgaan.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Kosten:
€45,00
Website:
http://wielrenschool.nl/product-categorie/stuff/chickfietst/

Organisatoren

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...
css.php

Schrijf je nu in voor de Chickfietst nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de Chickfietst nieuwsbrief!